Ahir es va presentar el camp de voluntariat internacional

Ahir dissabte dia 20 de Març del 2014 es va presentar a la sala gran del castell de Santa Coloma el camp de voluntariat internacional "Neteja i millora del camí de la Resclosa" que organitzem el proper mes d'Agost.

El David, la Júlia i l'Oriol, del Servei Cívil Internacional, van explicar els serveis que ofereix la seva entitat, en què consisteix un camp de voluntariat i què cal fer si algú vol participar en algun d'aquests camps arreu del món.
Després la Júlia Mullerat va explicar com organitzarem el nostre camp de voluntariat i quines entitats hi participaran en la organització.
La Montse Rumbau ens va fer cinc cèntims de les activitats que ha dut a terme la secció de patrimoni de l'Associació Cultural Baixa Segarra, i els projectes que estan previstos a partir d'ara.
Finalment, la Fina Malet va explicar la feina que s'està fent i la que es farà durant l'estada dels voluntaris a Santa Coloma a l'estiu.

Unes quaranta persones van assistir a la presentació i tenim molt bones sensacions en quant a col.laboració de les entitats i de persones que ens van mostrar el seu interès en participar en les activitats que hem d'organitzar.

Aquestes són algunes fotos de l'acte d'ahir:




Si voleu més informació de com participar en un camp de voluntariat internacional a altres parts del món podeu informar-vos-en i inscriure-us a la web del Servei Cívil Internaciona clicant aquí

I si voleu col.laborar en la organització o participar en les activitats que farem poseu-vos en contacte amb nosaltres.
També trobareu més informació del nostre camp en el blog que hem fet clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada