Compartir cotxe


Compartir cotxe és un projecte de Santa Coloma en transició que pretén oferir un servei per millorar la oferta de transport des de i cap a Santa Coloma de Queralt. El sistema consisteix en una xarxa que permet que dues o més persones comparteixin el cotxe i viatgin juntes. 

En què consisteix?

El sistema consisteix en una xarxa que permet que dues o més persones comparteixin el cotxe i viatgin juntes. Es recomana que la persona que acompanya el propietari del vehicle comparteixi les despeses del viatge, però aquest aspecte queda sempre a criteri personal dels implicats.

Com ho he de fer?

Si viatges amb el teu cotxe i vols anar acompanyat i/o compartir despeses:
 1. Registra't a la web, enviant un correu electrònic a santacolomaentransicio@tinet.cat amb el teu nom i cognoms i adreça de correu electrònic.
 2. Rebràs un correu electrònic confirmant que ja estàs donat d'alta a la web, i ja pots entrar i utilitzar-la identificant-te amb el teu correu electrònic i la contrasenya que t'haurem enviat. A l'apartat Preferències pots modificar les teves dades de contacte, la forma com vols que se't notifiquin els avisos i la contrasenya.
 3. A l'apartat Afegeix pots entrar els desplaçaments que fas: on vas, a quina hora i quantes places lliures tens al cotxe.
 4. Automàticament seran publicats a la web junt amb la forma de contactar amb tu. Per estar al corrent dels nous viatges pots seguir @entransicio al twitter.
 5. Posa't d'acord amb els possibles usuaris.
Si no tens cotxe i vols viatjar amb algú que comparteix cotxe:
 1. Registra't a la web, enviant un correu electrònic a santacolomaentransicio@tinet.cat amb el teu nom i cognoms i adreça de correu electrònic.
 2. Rebràs un correu electrònic confirmant que ja estàs donat d'alta a la web, i ja pots entrar i utilitzar-la identificant-te amb el teu correu electrònic i la contrasenya que t'haurem enviat. A l'apartat Preferències pots modificar les teves dades de contacte, la forma com vos que se't notifiquin els avisos i la contrasenya.
 3. Consulta les opcions de viatge que hi ha. Per estar al corrent dels nous viatges pots seguir @entransicio al twitter.
 4. Posa't en contacte amb la persona que ofereix compartir el cotxe.

Qüestions de seguretat i responsabilitat

 • Cadascú és responsable de la seva pròpia seguretat i en cap cas és responsabilitat de Santa Coloma en transició, que només posa en contacte els possibles usuaris.
 • No és obligatori acceptar cap oferta, però és aconsellable que qui ofereix places en el seu vehicle accepti la persona que ho necessita i qui accedeix al cotxe d'una altra persona respecti les seves costums.

Quins beneficis té utilitzar aquest sistema?

 • Estalviar diners.
 • Reduir el nombre de cotxes que circulen per les carreteres.
 • Disminuir el consum energètic.
 • Més flexibilitat d'horaris que en els desplaçaments en transport públic.
 • Afavorir les relacions entre la gent del poble.

Contacte

Si tens qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres al correu electrònic santacolomaentransicio@tinet.cat.


Per a més informació i detalls per com accedir al sistema, fes clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada