Camp de voluntariat internacional

Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d’entre 6 i 15 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període d’entre 7 dies i un mes. Es tracta de promoure la consciència de transformació social a través de l’experiència intercultural i el treball voluntari.

Santa Coloma en Transició i la Fundació Quer Alt són els coordinadors del camp de voluntariat internacional “Neteja i millora del camí de la resclosa” que es farà a Santa Coloma de Queralt durant quinze dies del mes d'agost d'aquest any 2014. En la organització hi col·laboren la secció de patrimoni de l'Associació Cultural Baixa Segarra, el Centre Excursionista Queralt, el grup Festes de la Minerva i l'Ajuntament de Santa Coloma.

Aquest camp de voluntariat és possible gràcies a la col.laboració amb una entitat internacional que organitza camps arreu del món, el Servei Cívil Internacional.

Tenim un blog específicament dissenyat per anar informant sobre la organització i el desenvolupament d'aquest camp de voluntariat. L'enllaç és el següent:
Blog del camp de voluntariat de Santa Coloma


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada