Xerrada de Pep Brunet: un impuls al comerç de proximitat

El passat divendres dia 18 de gener a la sala petita del castell el Pep Brunet ens va fer una xerrada sobre com impulsar el comerç de proximitat a Santa Coloma. Amb l'assistència d'unes 50 persones, moltes d'elles botiguers de Santa Coloma, ens va oferir una visió de la direcció en que s'ha de treballar per potenciar el comerç a escala local i que els petits comerços puguin fer front a la dura competència de les grans superfícies i els centres comercials de ciutats més grans. 

El Pep, que és un expert amb anys d'experiència en comerç al detall, va explicar les que segons ell són les claus per aconseguir que el petit comerç de proximitat tingui èxit a pobles com Santa Coloma, amb un estil molt proper i enfocat a la pràctica. El nostre agraïment al Pep perquè creiem que serà de molta utilitat pel nostre comerç.

Des de Santa Coloma en transició volem destacar dos punts que compartim totalment: actuar local, i fer-ho col.lectivament. La promoció de tot el que sigui local i fer-ho cooperant en lloc de individualment són dos dels dels aspectes que Santa Coloma en transició estem intentant fer en totes les nostres activitats des dels nostres inicis. Esperem que entre tots puguem anar fent camí en aquesta direcció; qualsevol iniciativa que vagi en aquest sentit tindrà el nostre suport.


El Pep Brunet a l'inici de la xerrada
Unes 50 persones van assistir a la xerrada
Al final, debat amb els assistents


1 comentari:

  1. Una situació complicada ja que el petit comerç no té els marges de compra que tenen les grans superfícies per tant no poden competir en preus, l'especialització pot ser una opció i l'atenció personalitzada un avantatge.
    Una salutació cordial

    ResponElimina